Alle nyheder

8, JAN

2015

Viking indstiller Linnea

Viking Fodbolds besyrelse har instillet Linnea Jensen til Årets pigespiller 2014. Her er bestyrelsens motivation af Linnea til den fornemme pris.

Læs mere om fodboldaward 2014 her >

Linnea Jensen er et af de mest oversete og indlysende talenter som bornholmsk pigefodbold har produceret de sidste mange år. Hun er et produkt af Viking Fodbolds årgang 1997, som i særklasse har budt på rigtigt mange dygtige spillere og nogle utrolig flotte resultater.

Linnea er en rigtig dygtig fodboldspiller med en fremragende teknik, en stor taktisk forståelse og evnen til at placerede sig rigtig og bevæge sig i de rigtige løbebaner. Nærkampsstyrke og temperament er også med på listen. Hun er helt klart bornholms bedste forsvarsspiller pt.

Linnea er meget respekteret af sine holdkammerater. Hendes altid gode humør smitter, -Også til træning! Hun er nem at motivere, og hendes færdigheder gør at hun har en utrolig ro i alt hvad hun foretager sig. Hendes hurtige replikker og evnen til lige at være klar på det rigtige tidspunkt er en ekstra gevinst som træner. Linnea prioterere sin træning og kampe på holdet, og hvis det ikke lykkedes at flytte arbejdsvagterne kommer hun direkte til træningen også selvom kammeraterne er gået igang.

Én spiller kan ikke udgøre hele holdet, men Linnea gør en markant forskel og de andre spillere vokser når hun er med.